Fontos Információk

1. Kontra indikációk, mikor nem jöhetsz masszázsra.

Akut állapotok (friss sérülések stb.)

Akut sérv (a legtöbb sérv nem ellenjavallt, de mindenképpen jelezze ha valamilyen sérve van)

Előrehaladott csontritkulás

Gyulladásos betegségek

Fertőző betegségek, láz

Csonttörés, ficam, égés, trauma

Ittas, drogos állapot

Vérzékenység (nem minden esetben konzultáció szükséges)

Epilepszia

Bőrelváltozások (fertőzések, sérülések)

Rosszindulatú daganat

Terhesség

Menstruáció legerősebb napja

Obliteratív (elzáródásos) érbetegségek

Akut vénás betegségek

Szívritmus-zavar (orvosi engedély szükséges)

Bizonyos gerincbetegségek (nem minden esetben)

A masszázst az ellenjavalatok tudatában saját felelőségedre veszed igénybe.

Szolgáltatásaink nem helyettesítik az Orvosi ellátást!

2. Fizetéssel és kedvezményekre vonatkozó információk

 • A készpénzes, bankkártyás, átutalásos fizetés mellett lehetőség van SZÉP kártyával történő fizetésre is!   
 • Bérlet vásárlás esetén a bérletek érvényessége: 3 alkalmas bérlet - 3 hónap, 5 alkalmas bérlet - 5 hónap. A lejárt és fel nem használt bérletek hosszabbítására nincs lehetőség.
 • 3 alkalmas bérlet 5 %, az 5 alkalmas bérlet 10 % kedvezménnyel vásárolható.
 • Rendszeresen járó vendégeinknek egyszeri hűségkártyát biztosítunk, ami az 5. alkalommal 25 %, a 10. alkalommal 50 % kedvezményt nyújt.
 • A bérlet és hűségkártya kedvezmények nem összevonhatók.

3. Házirend

 • A masszázst, kezelést előzetes bejelentkezés után lehet igénybe venni, az elérhetőségeink egyikén.
 • Csak egészséges vendégeket tudunk fogadni. Ha már a felső légúti megbetegedés legapróbb tüneteit is érzékeled magadon, ami azt jelenti, hogy fáj a torkod, köhögsz, folyik az orrod, rossz a közérzeted, fáj a fejed vagy hőemelkedést- lázat tapasztalsz, de csak ha hányás-gyomorrontás kínoz, kérlek ne látogasd a szalont amíg 100%-osan nem vagy egészséges! (Ha köhögsz, akkor nem vagy egészséges!)
 • Igyekezz pontosan érkezni és időben távozni. Kérlek érkezz pontosan az időpontodra, ne érkezz 15-30 perccel korábban. Ne zavarjuk meg az előtted lévő vendég nyugalmát csengetéssel, cserébe te is megkapod ugyanezt a nyugalmat és elkerülhetjük a fölösleges kontaktot az ajtóban!
 • Késés esetén a kezelést max. 5 perccel tudjuk tovább tartani.  
 • Az előre lefoglalt időpontot az esedékesség előtt legkésőbb 24 órával lehet lemondani, ellenkező esetben – 24 órán belüli, ill. elmulasztott lemondás esetén a szolgáltatás díjának 100%-át meg kell fizetni. Bérlet esetén az alkalom lehúzásra kerül.
 • A masszázs szoba tisztán tartása érdekében kérem az utcai cipőt papucsra lecserélni. Vendég papucsot tudunk biztosítani, de saját papucs is hozható. 
 • A nyugalom megőrzése miatt kérlek mellőzd a mobiltelefon használatát a kezelés ideje alatt! 
 • Ha valaki tiszteletlenül viselkedik velünk. akkor azonnali kitiltás jár érte, ami nem visszavonható.

4. Gyakran ismételt kérdések

Milyen gyakran lehet masszíroztatni?

- A relaxáló masszázsokat és a frissítő svéd masszázst 3-4 naponta, vagy heti rendszerességgel is lehet. Az izom lazító masszázsokat és a rehabilitációs kezeléseket jó hetente ismételni, aztán szépen lassan ki tolni az időt.

A manapság az emberek túlnyomó többsége mozgásszegény életet él, nem egeszséges egyoldalú terhelésnek van kitéve a mozgásszervrendszere. Ezért az lenne a legoptimálisabb ha legalább havonta egyszer meg engednéd magadnak a masszázst.


Ártalmasak lehetnek az illóolajok?

- Megfelelő odafigyeléssel, az olajok szakszerű használatával nem. Viszont lehet egyéni érzékenység egyes illóolajokra. Ezt még az aromaolajos masszázsra bejelentkezésedkor átbeszéljük. Ha esetleg nem tudsz érzékenységről, de biztos szeretnél lenni, akkor egy megbeszélt külön időpontban a masszázs során alkalmazott olajokkal bőrpróbát végzünk.


Milyen illóolajokkal történik az aromaolajos masszázs?

- A doTerra 100 %-os tisztaságú illóolajait használom, az előírt, biztonságos  higításban. 4 mono olajat (levendula, teafa, vadnarancs,   és borsmenta, ez utóbbit csak a talpon) és 4 illóolaj keveréket (Balance, On Guard, Aroma Touch és Deep Blue)                               Az alábbi gyógynövényeket tartalmazzák a keverékek:       

BALANCE: tömjén, kék varádics,                                                                                            ON GUARD: fahéj, szegfűszeg, eukaliptusz, rozmaring, vadnarancs,                      AROMA TOUCH: bazsalikom, borsmenta, ciprus, levendula                                       DEEP BLUE: japán menta, copaiba, bergamotmenta, teafa, kék varádics, spanyol rozmaring, csillagánizs, borsmenta, eukaliptusz, olasz szalmagyopár, kúszó fajdbogyó, egyiptomi kék kamilla


Fájdalmas lehet a masszázs?

- A relaxáló masszázsok és a frissitő svédmasszázs egyike sem fájdalmas, hisz a fogások lágyak, kellemesek. Ezek biztosítják a teljes ellazulást, izom tonizálást. 

- Az izomlazitó masszázsok lehet olykor-olykor, hogy kellemetlennek mondható akár fajdalmas is. A befeszült izomzat amúgy is érzékenyebb, ha esetleg egy mélyebb izomban van  probléma, azt ugye el kell érni valahogy. Helyre állítani a letapadt fasciát, sérült lágyfasciát, az alapból nem egy kellemes érzés, kimondottan fájdalmas is lehet


Hogy tudok bejelentkezni?

- Telefonon (Andi: +36-70/397-61-54, Gergő: +36-70/397-61-56), a B.A.lance Masszázs Stúdió Facebook oldalunk Messengerén, és a b.a.masszazs@gmail.com e-mail címen


Hogyan érkezzem a maszázsra?

- Mosollyal az arcodon :-) Mi is így várunk :-)