Bemutatkozás


Andi
Andi

Hiszem, hogy a masszázs nem csak egy fizikai érintés, hanem egy utazás önmagunk felé. Az egyéni igényeidre szabott kezeléseim révén azt szeretném elérni, hogy minden alkalommal ellazult és feltöltődött érzéssel távozz azok végeztével.

Az aromaolajos masszázs a relaxáció és az érzékek felébresztése terén kivételesen hatékony. Az illóolajok kiválasztásával és kombinációjával egy olyan élményt teremtek, amely nemcsak a testet, hanem a lelket is kényezteti.

A relaxálós svéd masszázs segít a kisebb izomfeszülések oldásában.

A japán fiatálító arcmasszázs teljesen ellazít, ami által frissességet és vitalitást kölcsönöz a bőrnek.

A Thermo "Gyertyás" masszázs, pedig egyedi élményt nyújt a meleg gyertyaviasz által, amely mélyen táplálja és puhítja a bőrt.

A frissítő talp és a reflexzónás kézmasszázsok kifejezetten arra összpontosítanak, hogy megkönnyebbülést és frissességet hozzanak a lábakra és kezekre. Ezek a technikák nemcsak testi, hanem energetikai szinten is egyensúlyt teremtenek.

Ha úgy érzed, hogy szükséged van egy kis időre önmagadért, akkor várlak szeretettel. Engedd meg, hogy segítsek neked megtalálni a belső egyensúlyt és harmóniát a relaxáció világában!


Boros Andrea

Gergő
Gergő

Örömmel köszöntelek a masszázs és a fájdalom mentes FASCIA világában!

Masszázsok és a terápiák alatt arra törekszem, hogy a lehető leghatékonyabb izom, izületi fájdalomcsillapítást érjem el.

Olyan különleges masszázsokat és izommobilizációs technikákat kínálok, amelyek célja, a regeneráció és a fájdalomcsillapítás, hogy ezeket még hatékonyabban végezzem elmélyültem a mozgásszervrendszer anatómiájában és a Fascia elméletben.

A frissítő svédmasszázsom mélyen ellazítja az izmokat és segít kikapcsolódni a mindennapok terhei alól.

Az izommobilizációs technikák közé tartozik a Mobilizációs köpölyözés és az EMMT-Eszközös Myofascia Mobilizációs Treápia, amelyek a mozgásszervi problémák kezelésére és az izmok rugalmasságának fokozására összpontosítanak.

Az izom és ízületi regeneráció terén szakértelmem kiterjed a flossing terápiára, a kinesio tape ragasztásra.

Az egyénre szabott komplex kezeléseim révén célom, hogy minden vendégem számára optimális eredményt érjünk el. Legyen szó izomlazításról, fájdalomcsillapításról vagy fasciális disztorziók helyreállításáról.

Folyamatosan képzem magam, hogy a lehető legtöbb panaszt gyorssan és hatékonyan helyre hozzam.

Ha szeretnél fájdalommentesen, egészségesen mozgogni, keress bizalommal.


Cziránku Gergely